Δέηση Γενεθλίων του Μέισου-Σάμα 22 και 23 Δεκεμβρίου του 2016

Δέηση Γενεθλίων του Μέισου-Σάμα 22 και 23 Δεκεμβρίου του 2016

Ομιλία του Κιόσου-Σάμα
Δέηση Γενεθλίων του Μέισου-Σάμα
22 και 23 Δεκεμβρίου του 2016
Μεσσιανικός Ναός,
Ιερό Έδαφος του Ατάμι – Ιαπωνία

Καλημέρα σε όλους και συγχαρητήρια για τη Δέηση Γενεθλίων του Μέισου-Σάμα.

Πριν εφτά χρόνια, το 2009, πήγα στη Βραζιλία και πριν τέσσερα χρόνια, επισκέφτηκα την Ταϊλάνδη. Σε αυτές τις δυο χώρες, μπόρεσα να βεβαιωθώ ότι είμαστε ενωμένοι με τον Μέισου-Σάμα μέσα από ένα πολύ δυνατό λώρο. Ήταν θαυμάσιο που σας συνάντησα εκεί.

Στην Ιαπωνία, από το Μάιο του 2014 έως φέτος, το Νοέμβριο, επισκέφτηκα τις πέντε περιοχές της διάδοσης και συμμετείχα στις συναντήσεις των μελών που οργάνωσε κάθε περιοχή.

Στη Βραζιλία, στην Ταϊλάνδη και στην Ιαπωνία, με καλοδεχτήκατε με ειλικρίνεια και μου δείξατε την ακλόνητη πίστη σας στον Μέισου-Σάμα. Συγκινήθηκα και ενθουσιάστηκα με την πίστη σας. Τα συναισθήματά σας που έλαβα σε αυτές τις επισκέψεις σημάδεψαν βαθιά την καρδιά μου και ευχαριστώ τον Θεό για αυτές τις ευκαιρίες συνάντησης μαζί σας.

Στην Ιαπωνία έγραψα καλλιγραφίες και παρουσίασα ένα ιδεόγραμμα στην κάθε μια από τις πέντε περιοχές της διάδοσης που επισκέφτηκα. Τα πέντε ιδεογράμματα ή λέξεις που χρησιμοποίησα ήταν τα εξής: «πραγματοποιώ», «δρόμος», «αναπνοή», «καρπός» και «ενώνω». Παρόλο που κάθε περιοχή δέχτηκε μια διαφορετική καλλιγραφία, δεν είχα την πρόθεση να διαχωρίσω το ρόλο της κάθε μίας. Στα μάτια του Μέισου-Σάμα αυτές οι πέντε περιοχές είναι μόνο μία.

Ο Μέισου-Σάμα μας δίδαξε ότι «το πνεύμα του λόγου είναι ο Θεός». Ο Θεός είναι η αρχή όλων των λέξεων. Οι λέξεις ανήκουν στον Θεό. Οι πέντε λέξεις που χρησιμοποιήθηκαν στις καλλιγραφίες που παρουσίασα σε αυτές τις περιοχές, επίσης ανήκουν στον Θεό. Αυτός ο Θεός, στον οποίο όλες οι λέξεις Του ανήκουν, είναι μέσα στον καθέναν από εσάς. Όλες οι λέξεις του Θεού είναι μέσα σας.

Η Θεϊκή Θέληση είναι χαραγμένη σε κάθε λέξη που υπάρχει σε όλες τις γλώσσες.

Υπάρχει μόνο μια Θεϊκή Θέληση, που είναι να γίνουμε Μεσσίες – Παιδιά Του, μέσα από τη δική Του συγχώρεσή, τη δική Του σωτηρία και με το να γεννηθούμε ξανά.

Οι επισκέψεις που ανέφερα με έκαναν να σκέφτομαι σχετικά με το τι είναι πραγματικά οι Διδασκαλίες του Μέισου-Σάμα. Ποιό είναι το μήνυμα του Μέισου-Σάμα στις Διδασκαλίες του; Ποιός είναι ο Μέισου-Σάμα; Τι θέλει ο Θεός να μας πει μέσω του Μέισου-Σάμα; Τι είναι Μεσσίας; Ποιός είναι Μεσσίας;

Στο παρελθόν, νόμιζα ότι ήξερα ποιο ήταν το μήνυμα του Μέισου-Σάμα. Νόμιζα ότι είχα την απάντηση. Πίστευα ότι το μήνυμά του ήταν να διασκορπιστεί η ευτυχία στον κόσμο και να οικοδομηθεί ένας Παράδεισος στη Γη μέσα από το Τζορέι, τη Φυσική Γεωργία και την Τέχνη.

Όμως, όσο μαθαίνω πιο πολύ το σύνολο των Διδασκαλιών του Μέισου-Σάμα, τόσο λιγότερο σίγουρος γίνομαι για την απάντησή μου. Τι είναι η ευτυχία για τον Μέισου-Σάμα; Τι είναι ο Παράδεισος για τον Μέισου-Σάμα; Τι είναι το Τζορέι; Νομίζω ότι όλοι ερμηνεύουμε λάθος τις Διδασκαλίες του Μέισου-Σάμα και το μήνυμά του. Ίσως εσείς δεν το νιώθετε, αλλά εγώ έτσι το νιώθω. Εγώ αισθάνομαι ότι είχα παραπλανηθεί εντελώς σχετικά με το ποιο ήταν το μήνυμα του. Σήμερα ο Μέισου-Σάμα με κάνει να αντιλαμβάνομαι αυτό που εκείνος πραγματικά θέλει να γνωρίσουμε.

Μέσα από τις ομιλίες μου στις Δεήσεις και στα ιεραποστολικά μου ταξίδια στον κόσμο, προσπαθώ να μοιράζομαι μαζί σας αυτή την κατανόηση, με την ελπίδα να καταφέρνω να προχωρώ μαζί σας στο δρόμο στον οποίο μας οδηγεί ο Μέισου-Σάμα.

Με βαθύ σεβασμό και φόβο του Θεού, θα ήθελα να πω ότι όλοι δημιουργηθήκαμε από Αυτόν, τον Μοναδικό Θεό, τον Δημιουργό όλων των πραγμάτων στον Ουρανό και στη Γη. Αυτός ο Θεός Δημιουργός είναι ζωντανός μέσα στον καθένα μας και μέσα σε όλα τα πράγματα στον Ουρανό και στη Γη.

Χωρίς τον Θεό, τίποτα από όσα είναι μέρος της Δημιουργίας, ορατά ή αόρατα, δεν θα μπορούσε να έχει δημιουργηθεί. Η ψυχή, ο νους και το υλικό και πνευματικό μας σώμα ανήκουν στον Θεό. Στο εσωτερικό μας υπάρχει Θεός, και μόνο Θεός. Η ζωή μας, φαινομενικά θνητή, δεν είναι δική μας, είναι η ζωή του αθάνατου και αιώνιου Θεού. Η αναπνοή μας, φαινομενικά θνητή, δεν είναι δική μας, είναι η αναπνοή του αθάνατου και αιώνιου Θεού.

Το πρώτο ποίημα του Μέισου-Σάμα που ψάλαμε στη σημερινή Δέηση γράφει:

Πρέπει να γνωρίσετε την αλήθεια!

Το αληθινό Θεϊκό Φως

είναι το Φως που ο Θεός, ο Κύριος, ο Πατέρας μας, εκπέμπει.

 Ο Θεός και το Φως Του είναι μέσα μας. Το αληθινό Φως του Θεού είναι παντού. Η ψυχή, ο νους και το υλικό και πνευματικό μας σώμα λάμπουν έντονα με αυτό το αληθινό Φως. Συνεπώς, είμαστε παιδιά του Φωτός του Θεού.

Ο Μέισου-Σάμα δήλωσε ότι «Ο Θεός είναι Φως, και όπου υπάρχει Φως, η ειρήνη, η ευτυχία και η χαρά είναι άφθονες… Εσείς που επιθυμείτε Φως και ευημερία, ελάτε!» Ο Μέισου-Σάμα θέλει να καταλάβουμε ότι καταγόμαστε αρχικά από τον Θεό, από τον Παράδεισο της πηγής του Φωτός και ότι εκεί πρέπει να επιστρέψουμε. Όλα τα πράγματα προέρχονται από τον Θεό και προορίζονται να επιστρέψουν σε Αυτόν. Και εμείς καταγόμαστε από τον Θεό και σε Αυτόν προοριζόμαστε να επιστρέψουμε.

Άλλο ποίημα του Μέισου-Σάμα που ψάλθηκε σήμερα λέει:

Πιστοί μου,

πρέπει να φοβάστε τον Θεό και

να προχωρήσετε στο σωστό δρόμο.

Ο Θεός μου έδωσε την αποστολή

να σας οδηγώ για να γίνεστε αυτό το είδος των ανθρώπων.

 

Ο Θεός είναι η αρχή της ύπαρξής μας και της κάθε δύναμης και εξουσίας στον Ουρανό και στη Γη. Εκείνος είναι ο αληθινός Βασιλιάς. Με αυτό το ποίημα, ο Μέισου-Σάμα μας προειδοποιεί για το γεγονός ότι πρέπει να φοβόμαστε τον Θεό, ο οποίος κατέχει όλη την εξουσία, και ότι πρέπει να επιστρέψουμε σε Αυτόν προχωρώντας στο σωστό Του δρόμο.

Ίσως νομίζουμε ότι δεν έχουμε διαπράξει καμία σοβαρή αμαρτία ενάντια στον Θεό. Ίσως νομίζουμε ότι δεν είμαστε οι πιο αμαρτωλοί του κόσμου. Όμως, ξεχνάμε ότι καταγόμαστε από τον Θεό και ότι η ζωή μας πραγματικά ανήκει σε Αυτόν. Όλοι μας, χωρίς εξαίρεση, εγκαταλείψαμε τον Θεό. Όλοι εμείς αμαρτήσαμε εναντίον Του. Ούτε καν ένα άτομο δεν βρισκόταν στην πλευρά του Θεού. Κανένας από εμάς δεν προχωρούσε στο σωστό δρόμο. Όλοι περπατούσαμε στο σκοτεινό δρόμο, περιπλανώμενοι σαν χαμένα παιδιά, που δεν ξέρουν που είναι οι γονείς τους.

Η αλήθεια είναι ότι δεν καταλαβαίναμε καν ότι είχαμε χαθεί. Ήμασταν πολύ υπερήφανοι και αλαζόνες και πιστεύαμε ότι κατά κάποιο τρόπο, ακολουθούσαμε το σωστό δρόμο. Ποτέ δεν αισθανθήκαμε την ανάγκη να φοβηθούμε τον Θεό και να μετανοήσουμε. Φτάσαμε στο σημείο να λέμε πράγματα όπως «Ο Θεός είναι αγάπη, συνεπώς, δεν χρειάζεται να τον φοβόμαστε». Ναι, είναι αλήθεια ότι ο Θεός είναι αγάπη. Όμως, ποτέ δεν θα μπορέσουμε να νιώσουμε την αγάπη Του αν πριν δεν Τον φοβόμαστε. Μόνο όταν πραγματικά νιώθουμε φόβο του Θεού και μετανοήσουμε, ο Θεός θα μας πει: «Δεν χρειάζεται να με φοβάσαι γιατί έχω ετοιμάσει τη συγχώρεση για σένα».

Ο Μέισου-Σάμα μας έδωσε τη γνώση για τη συγχώρεση του Θεού μέσα από τη «Μετάβαση από την Εποχή της Νύχτας στην Εποχή της Ημέρας». Αυτή η μετάβαση ήδη ολοκληρώθηκε. Ο Θεός ήδη πραγματοποίησε τη μετάβαση και μας συγχώρεσε όλους, χωρίς εξαίρεση, και επέστρεψε όλα τα πράγματα στο δοξασμένο Παράδεισο. Πόσο ευλογημένοι είμαστε που παρότι Τον εγκαταλείψαμε, μάθαμε για τη μετάβαση και τη θεία συγχώρεση!

Το αληθινό Φως του Θεού είναι η συγχώρεσή Του. Ο καθένας μας είναι ήδη άφθονα λουσμένος από το αληθινό Του Φως. Παρόλα αυτά, μήπως δεν έχουμε τη συνήθεια να θέλουμε περισσότερο Φως όταν λαμβάνουμε Τζορέι ή όταν επισκεπτόμαστε ένα Κέντρο Τζορέι ή τα Ιερά Εδάφη; Δεν είναι ότι σκεφτόμαστε έτσι επειδή μας λείπει Φως, αλλά γιατί είμαστε πραγματικά εντελώς λουσμένοι από  Φως.

Κατά τον ίδιο τρόπο, επιθυμούμε να μεταδίδουμε Φως στους ανθρώπους όταν τους δίνουμε Τζορέι, έτσι δεν είναι; Σκεφτόμαστε έτσι, όχι επειδή το άτομο που δέχεται Τζορέι έχει έλλειψη φωτός, αλλά γιατί όποιος το λαμβάνει είναι εντελώς λουσμένος από το Φως. Αυτό το Φως, δηλαδή, η συγχώρεση του Θεού, βρίσκεται παντού και όλο μας το σώμα  ξεχειλίζει Φως.

Το Τζορέι είναι το έργο του ίδιου του Θεού και η εκδήλωση της δικής Του Θέλησης. Ο Μέισου-Σάμα δεν μας έμαθε την ιερή πράξη του Τζορέι για να διοχετεύσουμε το Φως «προς τα έξω», «προς αυτόν που το λαμβάνει». Ο Μέισου-Σάμα μας το έμαθε για να διοχετεύσουμε το Φως «επιστρέφοντάς το στον Θεό». Ο Θεός μας λέει ότι Εκείνος ήδη έλουσε όλο τον κόσμο και όλους τους ανθρώπους με το Φως Του. Αφού είναι έτσι, δεν είναι δυνατόν να διοχετεύουμε το Φως «σε αυτόν που δέχεται Τζορέι» νομίζοντας ότι ο κόσμος χρειάζεται περισσότερο Φως, έτσι δεν είναι;

Πρέπει να απελευθερωθούμε από την παλιά μας κατανόηση σχετικά με το τι είναι το Τζορέι. Μέσα από το Τζορέι, ο Θεός θέλει να αναγνωρίσουμε ότι το Φως του Τζορέι ήδη έφτασε σε όλους και σε όλα, ολοκληρωτικά και χωρίς εξαίρεση. Μέσα από το Τζορέι, ο Θεός θέλει να καταλάβουμε ότι, αντί να μεταδίδουμε Φως στον κόσμο, πρέπει να επιστρέφουμε στον Θεό, ο οποίος είναι τέλειος. Επίσης, να επιστρέφουμε στον Παράδεισο, που είναι η πηγή του Φωτός. Χρησιμοποιούμε το Οχικάρι, που κυριολεκτικά σημαίνει «Φως» ή «Ιερό Σημείο Εστίασης», για να θυμηθούμε ότι ο κόσμος είναι πλήρης από τη συγχώρεση του Θεού, από το Φως Του.

Σε ένα από τα ποιήματα του, ο Μέισου-Σάμα μας διδάσκει ότι εμείς, που είμαστε συνδεδεμένοι με το όνομα Μεσσίας, είμαστε οι φίλοι του τού Φωτός.

Φίλοι μου του Φωτός!

Οι άνθρωποι περιπλανούνται στο σκοτάδι

σαν χαμένα πρόβατα.

Ας γίνουμε οδηγοί τους του Φωτός!

Έτσι όπως και εμείς, που ξεσηκωθήκαμε εναντίον του Θεού και ζούσαμε στο σκοτάδι, πολλά άτομα στον κόσμο, άλλα και οι πρόγονοί μας, έκαναν το ίδιο και θέλουν τώρα να έχουν τη θεϊκή συγχώρεση και να επιστρέψουν στον Παράδεισο του Θεού. Αν μετανιώσετε, θα δεχτείτε τη συγχώρεση του Θεού και θα γίνετε παιδιά Του, του Φωτός. Εκείνοι που θέλουν να συγχωρεθούν θα έρθουν σε εσάς για να επιστρέψουν στον Παράδεισο μέσα από το όνομα Μεσσίας. Τώρα ο Θεός τους καλεί όλους για την επιστροφή τους στην εστία Του, η οποία είναι έτοιμη για να τους δεχτεί μέσα από εσάς.

Πώς αναγνωρίζουμε αυτούς που έρχονται σε εμάς αναζητώντας Φως και σωτηρία; Μήπως τους αναγνωρίζουμε μέσα από τα φαινομενικά αρνητικά μας συναισθήματα, όπως θυμό, ανησυχία, άγχος, φθόνο και άλλα; Τη συγκεκριμένη στιγμή που κάποιος έρθει σε εμάς αναζητώντας να δεχτεί τη συγχώρεση του Θεού και να επιστρέψει στον Παράδεισο, έχουμε αυτά τα συναισθήματα. Συνεπώς, όταν αντιμετωπίζετε δύσκολες στιγμές ή νιώθετε αποθαρρημένοι, θα ήθελα να σας προτείνω αυτή την άσκηση, απευθύνοντας την εξής προσευχή στον Θεό:

Ο Κύριος, ο Θεός, να χαρεί! Πολλοί ήρθαν σε εμένα αναζητώντας την επιστροφή τους στον Παράδεισο. Στο όνομα του Μεσσία, που είναι ένας με τον Μέισου-Σάμα, παραδίδομαι ολοκληρωτικά στον Κύριο μαζί με αυτούς που ήρθαν σε εμένα. Παρακαλώ να μας δεχτείς ως τη δική Σου δόξα και να μας χρησιμοποιείς με τη Θέλησή Σου.

Στη Διδασκαλία που επιλέχτηκε για τη σημερινή Δέηση, «Τι είμαι», ο Μέισου-Σάμα γράφει: «Αν δεν κάνουμε τους άλλους ευτυχισμένους, δεν μπορούμε να είμαστε ευτυχισμένοι». Έως πρόσφατα, καταλάβαινα αυτά τα λόγια με έναν πολύ επιφανειακό τρόπο, και λανθασμένα, πίστευα ότι ο Μέισου-Σάμα μιλούσε για έναν κώδικα ηθικής που πρέπει να ακολουθούμε στις ανθρώπινες σχέσεις. Νόμιζα ότι έπρεπε να είμαστε ευγενικοί, να αγαπάμε και να προσέχουμε τον πλησίον αν θέλαμε να είμαστε ευτυχισμένοι.

Όμως, οι Διδασκαλίες του Μέισου-Σάμα προέρχονται από τον Θεό και είναι πέρα από την ανθρώπινη κατανόηση, εμπειρία και σοφία. Δεν μπορούν να κατανοούνται μέσα από την ανθρώπινη σοφία ή γνώση. Παρόλα αυτά, νόμιζα ότι καταλάβαινα τη σημασία των λέξεων «Αν δεν κάνουμε τους άλλους ευτυχισμένους δεν μπορούμε να είμαστε ευτυχισμένοι». Νόμιζα ότι καταλάβαινα τα λόγια του Μέισου-Σάμα και τις Διδασκαλίες του. Πόσο υπερόπτης ήμουν! Νιώθω πολλές τύψεις όταν σκέφτομαι για την αλαζονεία μου και θα ήθελα και εσείς να νιώθετε το ίδιο. Η κατανόηση που είχαμε για τις Διδασκαλίες του Μέισου-Σάμα ήταν μέχρι σήμερα λανθασμένη. Η δική μας ερμηνεία και κατανόηση σχετικά με τις Διδασκαλίες ήταν μέχρι σήμερα λανθασμένες. Πρέπει να αλλάξουμε εντελώς τον τρόπο με τον οποίο κατανοούμε τις Διδασκαλίες.

Σχετικά με την «ευτυχία», ο Θεός με έκανε να αντιληφθώ ότι εμείς, τα ανθρώπινα όντα, αναζητάμε την ευτυχία μόνο για τον εαυτό μας και αγνοούμε την ευτυχία και τη χαρά του Θεού, του αληθινού μας Πατέρα. Νιώθω ότι αναζητάμε μια προσωρινή ευτυχία και αμελούμε την αιώνια ευτυχία.

Τι είναι η ευτυχία του Θεού; Τι είναι η αιώνια ευτυχία; Για τον Θεό είναι να μας συγχωρεί, να μας κάνει να γεννηθούμε ξανά ως αληθινά Του παιδιά και να ζει μαζί μας στον Παράδεισο. Αυτή είναι η έννοια της «ευτυχίας» που ο Μέισου-Σάμα προσπαθεί να μας μάθει. Εγώ έκανα ένα σοβαρό λάθος σχετικά με την έννοια της ευτυχίας για τον Μέισου-Σάμα.

Μόνο μια ευτυχία υπάρχει. Η «αποκλειστικά ανθρώπινη ευτυχία» δεν υπάρχει. Η ευτυχία του Θεού είναι η δική μας ευτυχία.

Η φράση «Αν δεν κάνουμε τους άλλους ευτυχισμένους δεν μπορούμε να είμαστε ευτυχισμένοι», αναφέρεται στην ευτυχία του Θεού και στην αγάπη Του για μας.

Αυτό σημαίνει ότι ο Θεός μόνο θα μπορέσει να γίνει ευτυχισμένος όταν εμείς γεννηθούμε ξανά ως αληθινά Του παιδιά και ζήσουμε μαζί Του στον Παράδεισο. Συνεπώς, αυτή η φράση πρέπει να κατανοηθεί έτσι: «Αν ο Θεός δεν μας κάνει ευτυχισμένους, Εκείνος δεν θα μπορέσει ποτέ να είναι ευτυχισμένος». Πέρα από αυτό, ο τίτλος της Διδασκαλίας «Τι είμαι» πρέπει να κατανοηθεί ως «Η Φύση του Θεού».

Η αγάπη και η ευτυχία του Θεού πήραν μια συγκεκριμένη έννοια που είναι το όνομα Μεσσίας. Αυτό έγινε γιατί μόνο μέσα από αυτό το ιερό όνομα είναι που θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στον Θεό και στον Παράδεισό Του. Τώρα που γνωρίζουμε αυτό το όνομα, μας δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να δεχτούμε τη συγχώρεση του Θεού και να επιστρέψουμε στον Παράδεισό Του.

Συνεπώς, θα επιστρέψουμε όλοι στον Παράδεισο στο όνομα του Μεσσία. Εσείς πρέπει να κραυγάζετε το όνομα Μεσσίας. Κανένας δεν θα σας αναγκάσει να το κάνετε. Πρέπει να το κάνετε με την ελεύθερη και αυθόρμητη θέλησή σας. Αν εσείς το κάνετε, αν εμείς το κάνουμε, δεν μπορώ ούτε να φανταστώ πόσο ευτυχισμένος θα είναι ο Θεός. Αυτή η χαρά και ευτυχία του Θεού είναι η δική μας χαρά και ευτυχία.

Παρακαλώ, θυμηθείτε ότι κάποιος επέστρεψε στον Παράδεισο πριν από εμάς, στο όνομα του Μεσσία: Ο Μέισου-Σάμα. Όταν ήταν ακόμα στη Γη, ο Μέισου-Σάμα απέκτησε την αληθινή ευτυχία να γνωρίσει το όνομα Μεσσίας, να επιστρέψει στον Παράδεισο και να υπηρετήσει τον Θεό με όλη του την καρδιά. Ο Θεός γέμισε τον Μέισου-Σάμα με τη δική Του ευτυχία. Για αυτό ο Μέισου-Σάμα έγραψε στην αρχή της Διδασκαλίας «Τι είμαι» το εξής: «Αυτή τη στιγμή αληθινά πιστεύω ότι ίσως είμαι ο ευτυχέστερος άνθρωπος στον κόσμο και η καρδιά μου είναι γεμάτη ευγνωμοσύνη προς τον Θεό».

Το 1954, ο Μέισου-Σάμα γεννήθηκε ξανά ως Μεσσίας, ως αληθινό παιδί του Θεού, και απέκτησε την αληθινή ευτυχία ενός ανθρωπίνου όντος, την ευτυχία του Θεού. Ο Θεός μας λέει ότι και εμείς μπορούμε να είμαστε αληθινά Του παιδιά και να γεννηθούμε ξανά ως Μεσσίες.

Ο Θεός δεν μας εμποδίζει στο να γεννηθούμε ως Μεσσίες, τα ανθρώπινα όντα είναι που βάζουν εμπόδια. Αρνούμαστε να πιστέψουμε ότι το όνομα Μεσσίας ετοιμάστηκε για όλους. Υποθέτουμε ότι το όνομα ετοιμάστηκε μόνο για ένα ιδιαίτερο άτομο.

Όμως, ακόμα και αν αρνούμαστε έντονα αυτό το γεγονός, το όνομα Μεσσίας ήδη σημάδεψε την ψυχή του καθενός μας, και κανένας δεν μπορεί να το σβήσει. Κανένας δεν μπορεί να το κάνει. Να είστε γενναίοι. Ακολουθείτε τα βήματα του Μέισου-Σάμα. Δεχτείτε το όνομα Μεσσίας. Έτσι θα αποκτήσετε την αληθινή ευτυχία που ο Θεός θέλει να μας δώσει.

Ο Μέισου-Σάμα συνέθεσε το εξής ποίημα:

Ο Μεσσίας γεννήθηκε!

Θα ηχήσω σάλπιγγες σε όλο τον κόσμο

Αφυπνιστείτε όλοι!

Ο Μέισου-Σάμα μας λέει να ξυπνήσουμε. Εγώ ήμουν αποκοιμισμένος, εμείς ήμασταν αποκοιμισμένοι. Ας απαντήσουμε στο κάλεσμα του Μέισου-Σάμα, να ξυπνήσουμε, να εγκαταλείψουμε το παλιό μας εγώ, και να αφυπνιστούμε σε μια πίστη εντελώς καινούρια, στο όνομα του Μεσσία, που είναι ένα με τον Μέισου-Σάμα.

 

 

You may also like