Γεννηθήκαμε στη Γη για να γίνουμε παιδιά του Θεού

Γεννηθήκαμε στη Γη για να γίνουμε παιδιά του Θεού

Ποιοι είμαστε

 Γεννηθήκαμε στη Γη για να γίνουμε παιδιά του Θεού

 

Πάνω από δύο χιλιάδες χρόνια πριν, ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ θυσίασε τη ζωή του στο σταυρό και έτσι εξιλέωσε τις αμαρτίες μας, τις αμαρτίες όλης της ανθρωπότητας. Ο Ιησούς αναστήθηκε και εκπλήρωσε την αποστολή του ως γιος του Θεού, ως ο Χριστός, ο Μεσσίας.

Όταν ο Ιησούς είπε ότι ήταν ο Μεσσίας, επιβεβαίωσε επίσης ότι, αν πραγματοποιούσαμε το θέλημα του Θεού, θα μπορούσαμε να γίνουμε αδέλφια του, και ότι ο καθένας από μας θα χρειαζόταν να αναγεννηθεί για να δει τη Βασιλεία του Θεού.

Πιστεύουμε ότι για πολύ καιρό, για σχεδόν δύο χιλιάδες χρόνια, η αληθινή έννοια του να γίνουμε αδέλφια του Ιησού Χριστού και να ξαναγεννηθούμε, δεν έχει αποκαλυφθεί στην ανθρωπότητα.

Στην Ιαπωνία, το 1954, ο ιδρυτής μας, ο Μέισου-Σάμα (1882-1955), ανακοίνωσε ότι γεννήθηκε ξανά ως Μεσσίας.

Πιστεύουμε ότι αυτό που πέτυχε ο Μέισου-Σάμα δεν ήταν κάτι που περιοριζόταν στον εαυτό του. Να γεννηθούμε ξανά ως παιδιά του Θεού, ως Μεσσίες, είναι αυτό που πρέπει να στοχεύουν όλα τα ανθρώπινα όντα στη Γη, ή καλύτερα, αυτό είναι το πεπρωμένο μας καθορισμένο από τον Θεό. Ο καθένας από μας, χωρίς εξαίρεση, έχει το πνεύμα του Μεσσία μέσα του και είναι συνδεδεμένος με αυτό.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Μέισου-Σάμα ολοκλήρωσε το έργο του Θεού, το οποίο ξεκίνησε πριν από δύο χιλιάδες χρόνια μέσω του Ιησού Χριστού, διακηρύσσοντας την αλήθεια ότι είμαστε όλοι ενωμένοι με το όνομα «Μεσσίας».

Προκειμένου να γίνουμε δεκτοί από τον Θεό ως παιδιά Του, προσπαθούμε συνειδητά να κατευθύνουμε τις καρδιές μας στον Θεό στην καθημερινότητά μας μέσω των δραστηριοτήτων μας, όπως είναι η πρακτική του Τζορέι (ίαση μέσω του θεϊκού φωτός), της Φυσικής Γεωργίας και Διατροφής, και της Τέχνης.

          Δοξάζουμε και εξυμνούμε τον Θεό, τον αναγνωρίζουμε ως τον Δημιουργό και αποδίδουμε σε αυτόν όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή μας. Πιστεύουμε ότι σταδιακά, αυτή η προσπάθεια θα μας κάνει να εξελιχθούμε για να γίνουμε αυτό που πρέπει να είμαστε, δηλαδή, γιοι του Θεού – Μεσσίες.

Ο Ιησούς Χριστός, ο Μέισου-Σάμα και ο Θεός επιθυμούν όλα τα ανθρώπινα όντα να ξαναγεννηθούν ως αληθινά παιδιά του Θεού και να γίνουν αδέλφια μέσα από το όνομα Μεσσίας. Εμείς πιστεύουμε σε αυτήν την αλήθεια.

Ειλικρινά επιθυμούμε να ακολουθήσουμε αυτό το μονοπάτι της πίστης μαζί με όλους εκείνους που αναζητούν τα καλά νέα της αληθινής σωτηρίας, υπερβαίνοντας τα σύνορα της θρησκείας, της εθνικότητας και της φυλής.

 

Κιόσου-Σάμα

You may also like