Όλα ξεκινούν από τον Θεό

Όλα ξεκινούν από τον Θεό και όλα επιστρέφουν σε Εκείνον

Όλα ξεκινούν από τον Θεό και όλα επιστρέφουν σε Εκείνον

Το σύμβολο του Τζορέι

Αυτό το σύμβολο αντιπροσωπεύει τον Θεό και το ‘Έργο της Δημιουργίας Του.

Η χρυσή σφαίρα στο κέντρο είναι ο Θεός. Ο Θεός εκπέμπει το Φως Του και φωτίζει τη Γη και όλο το Σύμπαν, όπως δείχνουν οι γραμμές που ακτινοβολούν από το κέντρο.

Η φώτιση των πάντων αποτελεί την πρώτη φάση της Δημιουργίας από τον Θεό.

Η δεύτερη φάση της Δημιουργίας συνίσταται στο καλωσόρισμα όλων των πραγμάτων που ο Θεός φώτισε, όπως ενδείκνυται από τις γραμμές, που τώρα επιστρέφουν στο κέντρο. Οι γραμμές πρώτα εκπέμπουν Φως προς τα έξω και μετά επιστρέφουν προς το κέντρο.

Όλα ξεκινούν από τον Θεό και μετά όλα επιστρέφουν σε Εκείνον. Αυτό είναι το Έργο της Δημιουργίας του Θεού. Πιστεύουμε ότι ο Θεός ζει μέσα μας και ότι το Έργο Του της Δημιουργίας αναπτύσσεται στο εσωτερικό του καθενός μας, χωρίς διακοπή.

Εμείς δίνουμε μεγάλη σημασία σε αυτό το σύμβολο, που εκφράζει το συνεχές Έργο της Δημιουργίας, για να δοξάζουμε τον Θεό.

Και το πιο σημαντικό ακόμα, προσκυνάμε αυτό το σύμβολο ώστε να υπενθυμίζουμε στους εαυτούς μας ότι ο Θεός μας γέννησε, όπως όλες τις άλλες δημιουργίες Του. Ο Θεός μας γέννησε στον Παράδεισο και τώρα, προσπαθεί να μας καλωσορίσει ξανά στον Παράδεισό Του.

Αν καταφέρουμε να γίνουμε ευπρόσδεκτοι ξανά στον Παράδεισο του Θεού, θα μπορέσουμε να ξαναγεννηθούμε σαν παιδιά Του, σαν Μεσσίες.

Πιστεύουμε ότι αυτή είναι η αποστολή όλων των ανθρώπων. Η κατανόηση και ο σεβασμός προς αυτό το σύμβολο μάς υπενθυμίζει την αποστολή μας.

Κιόσου-Σάμα

Λόγια Φωτός

Ο Θεός είναι Φως, και όπου υπάρχει Φως, η ειρήνη,

η ευτυχία και η χαρά είναι άφθονες.

Στο σκοτάδι εισχωρούν η σύγκρουση, η φτώχεια

και η ασθένεια.

Εσείς που επιθυμείτε Φως και ευημερία, ελάτε.

Ελάτε στο Φως και επικαλεστείτε το όνομα του Μεσσία.

Έτσι θα σωθείτε.

Μέισου-Σάμa

You may also like