Ποιοι είμαστε, εμείς τα μέλη του Τζορέι

Ποιοι είμαστε, εμείς τα μέλη του Τζορέι

Ποιοι είμαστε, εμείς τα μέλη του Τζορέι

Εμείς, τα μέλη του Τζορέι, έχουμε ως στόχο να ξαναγεννηθούμε ως αληθινά παιδιά του Θεού, ακολουθώντας τα βήματα του ιδρυτή μας, Μέισου-Σάμα (1882-1955).

Όλοι μας γινόμαστε παιδιά των γήινων γονιών μας μέσα από τη γέννηση του υλικού μας σώματος. Σήμερα ωστόσο, πιστεύουμε ότι χρειάζεται να γεννηθούμε ακόμη μια φορά, ως αληθινά παιδιά του Θεού, αναγνωρίζοντας ότι ο αληθινός Πατέρας μας είναι ο αιώνιος Θεός που ζει μέσα μας.
Όπως οι γονείς μας μάς έδωσαν ένα όνομα όταν γεννηθήκαμε, έτσι και ο Θεός επίσης, μας έδωσε ένα όνομα όταν μας γέννησε στον Παράδεισο.

Πιστεύουμε ότι αυτό το όνομα είναι το όνομα «Μεσσίας» και ότι όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται στη Γη, ώστε να γίνουν αληθινά παιδιά του Θεού-Μεσσία.
Για να γίνουμε δεκτοί από τον Θεό ως αληθινά παιδιά Του, πιστεύουμε ότι χρειάζεται να προσπαθούμε συνειδητά να κατευθύνουμε τις καρδιές μας καθημερινά στον Θεό.

Ο Μέισου-Σάμα μάς δίδαξε τρεις βασικές πρακτικές ώστε να το πετύχουμε αυτό:

1) Το Τζορέι. Διοχετεύουμε το Φως του Θεού για την ίαση των συνάνθρωπών μας.
2) Τη Φυσική Γεωργία και τη Διατροφή. Ενθαρρύνουμε την παραγωγή και την κατανάλωση τροφών απαλλαγμένων από φυτοφάρμακα και χημικά.
3) Την Τέχνη. Προσπαθούμε με διάφορους τρόπους να απολαύσουμε την τέχνη και το ωραίο, ασχολούμενοι με καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Η δύναμη της ίασης, η δύναμη που δίνει ζωή στα πάντα στη Φύση και η δύναμη της δημιουργίας, όλες ανήκουν στον Θεό.

Μέσα από τις παραπάνω δραστηριότητες, προσπαθούμε συνειδητά να δοξάζουμε και να επαινούμε τον Θεό. Να τον αναγνωρίζουμε ως Δημιουργό μας και να παραδίδουμε σε Εκείνον ό,τι συμβαίνει στη ζωή μας.

Πιστεύουμε ότι αυτές οι προσπάθειες σταδιακά θα μας βοηθήσουν ώστε να εξελιχθούμε για να γίνουμε αυτό που πρέπει να γίνουμε, δηλαδή, αληθινά Παιδιά του Θεού-Μεσσία.

Λόγια προσευχής

Θεέ μου, αναγνωρίζω ότι Είσαι ζωντανός.
Μέσα μου, Είσαι ζωντανός.
Σε ευχαριστώ που με εκπαιδεύεις και με προστατεύεις
ώστε να γίνω παιδί Σου.
Είθε αυτή η ευλογία να μοιραστεί σε όλους.
Παραδίδομαι σε Εσένα.
Σε παρακαλώ, χρησιμοποίησέ με σύμφωνα με τη Θέλησή Σου.

You may also like