Τζορέι: μέθοδος για τη δημιουργία ευτυχισμένων ανθρώπων

Τζορέι: μέθοδος για τη δημιουργία ευτυχισμένων ανθρώπων

Τζορέι: μέθοδος για τη δημιουργία ευτυχισμένων ανθρώπων

Βασική προϋπόθεση για τον σύγχρονο άνθρωπο, προκειμένου να βρει απαντήσεις για τα προβλήματα της ζωής του και του πλανήτη, είναι να καταλάβει ότι δεν είναι μόνο ένα περίπλοκο οργανικό σύστημα. Είναι και ένα ανώτερο πνευματικό ον. Δεν μπορούμε πλέον, στην προσπάθεια να απαλλαγούμε από τα προβλήματά μας, να θεραπεύουμε μόνο τα συμπτώματα. Αυτό ισχύει για όλα τα επίπεδα της ανθρώπινης ύπαρξης.

Ένα δείγμα ότι κάτι, επιτέλους, πάει να αλλάξει είναι ότι καθημερινά αυξάνεται ο αριθμός των ανθρώπων που στρέφονται προς τις λεγόμενες εναλλακτικές θεραπείες. Αυτό γίνεται στην προσπάθειά τους να βρουν μόνιμες λύσεις στα προβλημάτων τους. Η ίδια η επιστήμη έχει διαπιστώσει, μέσα από διάφορες έρευνες, την ύπαρξη «αόρατων ενεργειών» που αλλάζουν με εντυπωσιακό τρόπο καταστάσεις, που μέχρι πρόσφατα ήταν μη αναστρέψιμες.

Ήδη από το 2000 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, επίσημο όργανο του ΟΗΕ, έχει διευρύνει την έννοια της «Υγείας» συμπληρώνοντας ακόμα ένα στοιχείο: αυτό της «πνευματικής υγείας». Στην Αγγλία, η ιδέα της “spiritual healing” (πνευματική θεραπεία), δεν είναι καινούρια και μέχρι και κάποια ασφαλιστικά ταμεία καλύπτουν αυτόν τον τρόπο θεραπείας.

Ο Μέισου-Σάμα είχε καταλάβει όλα αυτά, πολλά χρόνια πριν οι άνθρωποι τα συνειδητοποιήσουν, αφού ανακάλυψε και δίδαξε το Τζορέι ήδη από τη δεκαετία του 30.

Το Τζορέι είναι μια μέθοδος που δημιουργήθηκε από τον Θεό και δόθηκε στην υπηρεσία του ανθρώπου για να τον βοηθήσει να ξεπεράσει τη δύσκολη στιγμή της Φυσικής Επιλογής που θα έχει να αντιμετωπίσει όλη η Πλάση. Μέσω του Τζορέι, ο άνθρωπος εξαγνίζει το Πνεύμα του, αφυπνίζει και βελτιώνει τη θεϊκή του Φύση και προσαρμόζεται στην υψηλή πνευματική συχνότητα που θα επικρατήσει στη Γη. Το Τζορέι είναι μια μέθοδος για τη δημιουργία της ευτυχίας. Είναι το φως που μπορεί να διαλύσει την πνευματική ομίχλη στην οποία βρίσκεται η ανθρωπότητα. Βασίζεται στην υπεροχή της πνευματικής δύναμης του στοιχείου της φωτιάς πάνω στο στοιχείο του νερού. Μεταδίδει φωτεινά κύματα που διαπερνούν το φυσικό σώμα, εξαγνίζοντας και εξαλείφοντας τα μιάσματα του πνεύματος.

Με τη δράση του Τζορέι, ο άνθρωπος, υψώνοντας το χέρι του, γίνεται κανάλι και μεταδίδει τα φωτεινά κύματα με απεριόριστη ισχύ. Η πνευματική συχνότητα αυτών των φωτεινών κυμάτων γεννά το στοιχείο της φωτιάς. Η δράση του Τζορέι συνδέει τον άνθρωπο άμεσα με τον Θεό, μετατρέποντάς τον σε τέλειο κανάλι για τη δράση της μετάδοσης του Φωτός Του.

Το Τζορέι είναι θρησκευτική, επιστημονική ή καλλιτεχνική δραστηριότητα;

Κάθε δράση που βασίζεται στην Αλήθεια έχει Παγκόσμια χαρακτηριστικά. Έτσι, το Τζορέι, ως μια εκδήλωση της Αλήθειας, είναι θρησκευτική, επιστημονική και καλλιτεχνική πράξη συγχρόνως. Αρχικά, είναι μια θρησκευτική πράξη προσευχής σε δράση. Αλλά δεν περιορίζεται μόνο στην θρησκεία. Το σπουδαίο είναι το γεγονός ότι, λόγω των παγκόσμιων και πρακτικών του χαρακτηριστικών, όλα τα μέλη του Κινήματος το χρησιμοποιούν τόσο για το καλό της ανθρωπότητας όσο και για το δικό τους καλό.

Ως θεραπεία, εξαγνίζει τα πνευματικά μιάσματα και σωματικές τοξίνες, χαρίζοντας έτσι αληθινή υγεία. Η υγεία της ψυχής και του σώματος κάνει τον άνθρωπο πιο δημιουργικό και ευαίσθητο στην αντίληψη του ωραίου. Έτσι, το Τζορέι, πέρα από τον εξαγνισμό και την εξάλειψη των μιασμάτων από το πνεύμα του ανθρώπου, τον προετοιμάζει να προσαρμοστεί στην πνευματική συχνότητα του Βασιλείου του Παραδείσου.

Πώς ενεργεί το φως του Τζορέι στο πνεύμα του ανθρώπου;

Η ισχυρή παρουσία της πνευματικής ουσίας της φωτιάς στη σύνθεση του φωτός του Τζορέι, μετατρέπει τα πνευματικά νέφη ή ακαθαρσίες που έχουν στερεοποιηθεί στο ανθρώπινο πνεύμα από στερεά σε υγρή μορφή ή από υγρή σε αέρια. Έτσι προκαλεί την αποτελεσματική διάλυση και εξάλειψή τους. Με τη δράση του Τζορέι, ο ανθρώπινος οργανισμός, ελεύθερος από πνευματικές ακαθαρσίες ή τοξίνες, διευρύνει την ανοσοποιητική του ισχύ, βελτιώνοντας τη φυσική του ικανότητα για ανάρρωση.

Ο εξαγνισμός του πνεύματος μέσω του Τζορέι βασίζεται στην δράση των τριών βασικών στοιχείων της φύσης που είναι τα στοιχεία της φωτιάς, του νερού και της γης. Τα πνευματικά νέφη, μόλις στερεοποιηθούν, διαλύονται και εξαλείφονται από τη δράση του φωτός, χάρη στη μεγάλη ένταση του πνεύματος της φωτιάς. Καθώς οι ασθένειες, η φτώχεια και οι συγκρούσεις ξεκινούν από τις ακαθαρσίες που συγκεντρώνονται και στερεοποιούνται στο πνεύμα του ανθρώπου, το Τζορέι, δρώντας άμεσα πάνω σε αυτά τα νέφη, διαλύει και εξαλείφει από τις ρίζες τους τις αιτίες για τις οποίες οι άνθρωποι υποφέρουν και γίνεται μια αποτελεσματική μέθοδος πραγματικού πνευματικού εξαγνισμού. Χωρίς ακαθαρσίες, τα ζωντανά όντα της δημιουργίας του Θεού βελτιώνουν τη φυσική τους ικανότητα ανάρρωσης και εκπληρώνουν με χαρά την πνευματική τους αποστολή πάνω στην Γη.

Διαβάστε επίσης:https://johrei.gr/ti-einai-to-johrei/

You may also like