Μήνυμα του Κιόσου Σάμα

Μήνυμα του Κιόσου Σάμα

Μήνυμα του Κιόσου Σάμα στους μεσσιανιστές όλου του κόσμου

Δέηση Επίγειου Παράδεισου 2017

Ο Μέισου-Σάμα ίδρυσε τη θρησκεία μας, φέρνοντας το μεγαλύτερο όλων των εποχών καλό νέο για την ανθρωπότητα – Τη Μετάβαση από την Εποχή της Νύχτας στην Εποχή της Ημέρας. Σε αυτήν τη Νέα Εποχή, ο Θεός καλωσόρισε όλα όσα υπάρχουν στον ουρανό και στη γη. Δέχθηκε τον καθένα από εμάς, χωρίς καμία εξαίρεση. Μπορεί να μην το συνειδητοποιούμε ακόμα, αλλά σας βεβαιώνω ότι ζούμε ήδη στην Εποχή της Ημέρας και ότι εκπαιδευόμαστε και εξελισσόμαστε από τον Θεό σε αυτήν την Νέα Εποχή.

Όλοι μας κουβαλάμε μέσα μας έναν «παλιό εαυτό». Αυτός ο «παλιός εαυτός» μας αποκαλύπτεται τώρα μέσα από τη δύναμη του Θεού και μέσα από το φως της ένδοξης Εποχής της Ημέρας.

Ήμουν προσκολλημένος στον «παλιό μου εαυτό» για πολύ καιρό. Χωρίς να το συνειδητοποιώ, καταλάβαινα τις Διδασκαλίες του Μέισου-Σάμα με περιορισμένο και προκατειλημμένο τρόπο. Ωστόσο, με τη χάρη Του, και μέσω του Μέισου-Σάμα, ο Θεός με έκανε να συνειδητοποιήσω τον «παλιό μου εαυτό» και τον περιορισμένο τρόπο σκέψης μου.

Τι σημαίνει η λέξη «Θεός» για τον Μέισου-Σάμα; Τι σημαίνει «άνθρωπος» για τον Μέισου-Σάμα; Και οι λέξεις «αγάπη», «Τζορέι», «σωτηρία», «ευτυχία», «Επίγειος Παράδεισος», «πίστη», «πρακτική» και ούτω καθεξής; Τι σημαίνουν αυτά τα λόγια για αυτόν;

Σήμερα, ομολογώ ότι καταλάβαινα το νόημα αυτών των λέξεων με έναν τρόπο εντελώς αντίθετο από εκείνον που ο Μέισου-Σάμα ήθελε να καταλάβουμε. Καταλάβαινα με λάθος τρόπο όλες τις λέξεις που μας δίδαξε ο Μέισου-Σάμα, και ως εκ τούτου, πρέπει να ζητήσω συγγνώμη από αυτόν. Ταυτόχρονα όμως, αισθάνομαι βαθύτατα ευγνώμων στον Μέισου-Σάμα που μου επέτρεψε να αφυπνιστώ και να καταλάβω αυτό.

Η αλλαγή του τρόπου σκέψης

Ο Θεός επιθυμεί έντονα να βρούμε τον «παλιό μας εαυτό», να αλλάξουμε τον παλιό μας τρόπο σκέψης, να αφυπνιστούμε και να θυμηθούμε αυτό που είχαμε πάντα μέσα μας – αυτό που, από την αρχή της δημιουργίας, λάμπει έντονα μέσα μας. Ο Θεός θέλει να θυμηθούμε το «νέο εαυτό μας» που υπάρχει μέσα μας.

Και εγώ βρίσκομαι στο στάδιο της συνειδητοποίησης του «παλιού μου εαυτό» και του παλιού τρόπου σκέψης μου. Και επίσης προσπαθώ να θυμηθώ τί είχα μέσα μου από την αρχή της δημιουργίας. Αυτό προσπαθούσα να σας μεταφέρω σε όλες τις τελευταίες μου ομιλίες.

Τα λόγια στις ομιλίες μου είναι λόγια ομολογία προς τον Θεό, είναι η προσευχή της ψυχής μου προς Αυτόν.

Τα τρία μηνύματα με τίτλο «Λόγια Φωτός», «Η δική μας υπόσχεση» και «Λόγια Προσευχής» είναι η ουσία των όσων έχω προσπαθήσει να σας μεταφέρω στα τελευταία περίπου δέκα χρόνια. Αυτά τα κείμενα τα έγραψα γιατί θέλω, όσο γίνεται, περισσότερους ανθρώπους να στραφούν στο «νέο εαυτό τους», ο οποίος φέρει το όνομα του Μεσσία μέσα τους.

Όλοι σας συμμετέχετε στο Θείο Έργο στα Κέντρα Τζορέι που ανήκετε σε όλο τον κόσμο. Όπου και αν βρίσκεστε και υπηρετείτε, ο Θεός και ο Μέισου-Σάμα ποτέ δεν θα σας εγκαταλείψουν. Θα ήθελα όλοι σας να κατευθύνετε τις καρδιές και τις σκέψεις σας στον Θεό. Να αναλογιστείτε και να συνειδητοποιήσετε πως είναι ο παλιός σας εαυτός. Εύχομαι ότι θα έχετε την άδεια να συνειδητοποιείτε και να μαθαίνετε συνεχώς νέα πράγματα, και να μπορείτε να τα μοιράζεστε αυτά με πολλούς ανθρώπους, αντί να τα κρατάτε μόνο για τον εαυτό σας. Πιστεύω ότι αυτό είναι το αληθινό ιεραποστολικό έργο που ο Μέισου-Σάμα θέλει ο καθένας μας να φέρει εις πέρας. Ας προχωρήσουμε λοιπόν εμπρός, με θάρρος, σε αυτόν το νέο τρόπο συμμετοχής μας στο Θεϊκό Έργο.

Στο όνομα του Μεσσία που είναι ενωμένο με τον Μέισου-Σάμα, εύχομαι η χάρη του Θεού να είναι πάντα μαζί σας.

You may also like