Ομιλία του Κιόσου-Σάμα Ομιλία του Κιόσου-Σάμα 4 Φεβρουαρίου του 2015

Ομιλία του Κιόσου-Σάμα

Δέηση της Αρχής της Άνοιξης

4 Φεβρουαρίου του 2015

Μεσσιανικός Ναός, Ιερό Έδαφος του Ατάμι

Συγχαρητήρια σε όλους για τη Δέηση της Αρχής της Ανοιξης. Με βαθύ σεβασμό στον Θεό, σας λέω ότι ο αληθινός Πατέρας της ζωής μας είναι ο Ένας Θεός που ζει αιώνια. Εκείνος είναι και ο Πατέρας όλης της ανθρωπότητας, όλων των προγόνων και όλων των πλασμάτων που ακόμα δεν γεννήθηκαν στη Γη.

Λανθασμένα πιστεύουμε ότι η ζωή μας είναι περιορισμένη. Όμως στην πραγματικότητα, δημιουργηθήκαμε ως όντα που ζουν και θα ζουν αιώνια, πεπληρωμένοι από τη ζωή του Αιώνιου Θεού.

Τον Απρίλιο του 1954, ένα χρόνο πριν την αποχώρησή του από τον Υλικό Κόσμο, ο Μέισου-Σάμα έπαθε μια έντονη δυσφορία με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου. Ενώ υπέφερε από δυνατούς πονοκεφάλους, ο Μέισου-Σάμα εξήγησε στους πιστούς του ότι εκείνο το εγκεφαλικό επεισόδιο ήταν «ένα γεγονός πραγματικά μυστηριώδες στην πορεία του Θεϊκού Έργου». Μας ανακοίνωσε ότι αυτό το γεγονός σήμαινε ότι «ένας Μεσσίας είχε γεννηθεί» μέσα στον εαυτό του και ότι εκείνος «είχε γεννηθεί ξανά» ως Μεσσίας.

Λίγο καιρό μετά, τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς, ο Μέισου-Σάμα πραγματοποίησε την «Προσωρινή Τελετή του Εορτασμού της Γέννησης του Μεσσία» και μοιράστηκε με όλους τους πιστούς του τη χαρά να γεννηθεί ξανά ως γιος του Θεού.

Θα ήθελα να ξέρετε ότι, το να γεννηθεί κάποιος ξανά ως γιος του Θεού, σημαίνει ότι ένας Μεσσίας θα γεννηθεί μέσα μας και ότι εσείς θα γίνετε «άτομα που θα ζήσετε» ως παιδιά του Θεού.

Ο Μέισου-Σάμα αντιλήφθηκε ότι εκτός από την περιορισμένη ζωή που του είχε δοθεί από τους βιολογικούς του γονείς, είχε και την αιώνια ζωή του Θεού μέσα του. Δεχόμενος αυτό το γεγονός, ο Μέισου-Σάμα απευθύνθηκε ταπεινά στον Θεό και Του είπε ότι επιθυμούσε να δεχτεί την αιώνια ζωή Του. Ο Θεός επέτρεψε στον Μέισου-Σάμα να δεχτεί αυτή την αιώνια ζωή και έτσι έγινε «ένα άτομο που ζει» ως γιος του Θεού.

Ίσως θα θέλαμε να αντιληφθούμε και να βιώσουμε αυτό που αντιλήφθηκε και βίωσε ο Μέισου-Σάμα, όταν δήλωσε ότι γεννήθηκε ξανά ως Μεσσίας ή θα θέλαμε κάποιο είδος απόδειξης ή ένδειξης ότι αυτό που λέει ο Μέισου-Σάμα είναι αλήθεια. Όμως, εμείς είμαστε πιστοί του Μέισου-Σάμα. Βρισκόμαστε εδώ για να πιστεύουμε σε πράγματα που, όταν έρθει η ώρα, θα είναι ορατά, αντιληπτά, βιωματικά και που θα

 

αποδειχθούν. Βρισκόμαστε εδώ για να πιστεύουμε στον Μέισου-Σάμα, και κάτι σημαντικότερο ακόμα, να πιστεύουμε στον Θεό, ο οποίος χρησιμοποιεί τον Μέισου-Σάμα σύμφωνα με τη θέλησή Του.

 

Ο Μέισου-Σάμα έγραψε το εξής σε ένα από τα ποιήματά του:  

«Περιορισμένη και μεροληπτική είναι η ανθρώπινη λογική,

δεν καταφέρνει να κατανοήσει την αλήθεια.

Πλήρης και αμερόληπτη,

η λογική του Θεού αποκαλύπτει την αλήθεια.»

Με την περιορισμένη μας λογική, ίσως είναι δύσκολο να καταλάβουμε εντελώς αυτό που ο Μέισου-Σάμα ήθελε να εκφράσει όταν είπε ότι είχε γεννηθεί ξανά ως Μεσσίας. Για αυτό, πρέπει να πιστεύουμε ειλικρινά στον Μέισου-Σάμα και να αποδεχτούμε ότι γεννήθηκε ξανά ως γιος του Θεού και να τον δεχτούμε στο πιο κεντρικό μέρος της καρδιάς μας.

Μπορεί να μην γνωρίζουμε ότι γεννηθήκαμε στη Γη για να γίνουμε παιδιά του Θεού. Μπορεί να μην είμαστε ικανοί να αντιληφθούμε την ύπαρξη του Θεού, να βλέπουμε το πρόσωπό Του και να ακούμε τη φωνή Του με συγκεκριμένο τρόπο. Αλλά ο Μέισου-Σάμα πίστεψε σε αυτό. Ο Μέισου-Σάμα πίστεψε ότι η αποστολή του ανθρώπου είναι να γεννηθεί ξανά ως παιδί του Θεού. Ας ακολουθήσουμε τα βήματα του Μέισου- Σάμα και ας πιστέψουμε σε Αυτόν. Και να πούμε στον Θεό: «Εγώ είμαι παιδί Σου», για να γίνουμε άτομα που ζούμε πραγματικά ως εκπρόσωποι του Μεσσία.

Είμαι πραγματικά ευγνώμων που όλοι σας, τα μέλη, κάνετε μεγάλη προσπάθεια στην άσκηση της πίστης, ακολουθώντας τις οδηγίες της Εκκλησίας και των Δασκάλων. Ξέρω ότι όλοι σας κάνετε την προσπάθειά σας με την άσκηση της αλτρουιστικής αγάπης, την άσκηση των καλών πράξεων και με το να γίνεστε «ευχάριστα άτομα». Επίσης ξέρω ότι προσπαθείτε να εκφράζετε την ευγνωμοσύνη για όλα όσα μπορούν να συμβούν στην καθημερινότητά σας. Θαυμάζω όλη αυτή την ευγενή προσπάθειά σας.

Θα ήθελα να πω ότι δεν πρέπει ποτέ να ξεχάσουμε ότι ο Θεός πάντα μας συγχωρεί για να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε αυτές τις πράξεις. Χωρίς τη συγχώρεση και την άδεια Του, δεν θα είχαμε την ικανότητα να κάνουμε κανένα είδος καλής πράξης.

Ως αποτέλεσμα των καλών πράξεων σας, μπορεί κάποιοι να σας επαινούν, αλλά πρέπει να θυμηθείτε ότι ο Θεός είναι ο μοναδικός που πρέπει να δοξαστεί. Συνεπώς, αν δεχτείτε επαίνους για τις καλές σας πράξεις, παραδώστε τες στον Θεό, γιατί κάθε δόξα πρέπει να απευθύνεται σε Εκείνον.

Πριν τη Δημιουργία, ο Θεός ετοίμασε τον Παράδεισο. Σε αυτό τον Παράδεισο, ο Θεός μάς δημιούργησε ως θεϊκές σπίθες, και σε όλους μάς έδωσε το όνομα «Μεσσίας». Ο Μέισου-Σάμα βρισκόταν στον Παράδεισο μαζί με όλους εμάς. Συνεπώς, στον Παράδεισο όλοι ήμασταν ήδη ενωμένοι με τον Μέισου-Σάμα μέσα από το ιερό όνομα «Μεσσίας».

Ο Θεός, μετά που ετοίμασε τον Παράδεισο και όλους εμάς ως Μεσσίες, ξεκίνησε από τον Παράδεισο το έργο της Δημιουργίας, έφτιαξε ολόκληρο το Σύμπαν, όλα τα στοιχεία της φύσης και όλα τα ζωντανά όντα. Παρόλο που το ξεχάσαμε, εμείς συμμετείχαμε σε αυτή τη διαδικασία. Εμείς μαζί με τον Θεό και τον Μέισου-Σάμα συμμετείχαμε στο έργο της Δημιουργίας. Σήμερα στην κοινωνία μας, δίνουμε ονόματα στα παιδιά μας με αγάπη και ελπίδα για το μέλλον τους. Ο Θεός, ο αληθινός Πατέρας της ζωής μας, το ίδιο έκανε, έβαλε τη βαθιά Του αγάπη και ελπίδα στο όνομα «Μεσσίας» και μας μεγάλωσε ως θεϊκές σπίθες.

Ο Μέισου-Σάμα μας έμαθε ότι «ο Μεσσίας είναι ο Κύριος της συγχώρεσης» και συνέθεσε ένα ποίημα που λέει:  

«Πιστοί μου, σας λέω

να μην υποτιμήσετε και ποτέ να μην λησμονήσετε ότι

το ιερό όνομα του Μεγάλου Μεσσία είναι το όνομα

που έφερε τη σωτηρία στο τέλος του κόσμου.»

Εμείς ξεχάσαμε ότι ο Θεός μάς έδωσε το όνομα «Μεσσίας». Παρεκκλίναμε από το δρόμο του Θεού και αμαρτήσαμε. Αλλά από την αρχή της Δημιουργίας, ο Θεός εμφύτευσε στο όνομα «Μεσσίας» την επιθυμία Του να συγχωρέσει και να σώσει όλη την ανθρωπότητα, γνωρίζοντας ότι εμείς θα απομακρυνόμασταν από Αυτόν.

Πρέπει να θυμόμαστε το πραγματικό μας όνομα, το «Μεσσίας» και να δεχτούμε από τον Θεό τη συγχώρεση και τη σωτηρία στο όνομα του Μεσσία. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να ανταποδώσουμε την αγάπη του Θεού, που επιθυμεί να γίνουμε παιδιά Του. Από την πλευρά του Θεού, το Σχέδιό Του ήδη πραγματοποιήθηκε. Ο Θεός ήδη «έβαλε τέλος» στο Σχέδιο της Δημιουργίας. Η Θεϊκή Θέληση εμποτισμένη με το ιερό όνομα «Μεσσίας» ήδη πραγματοποιήθηκε.

Αφού όλα τα πλάσματα της φύσης είναι ενωμένα με το όνομα «Μεσσίας», γνωρίζουν μέσα τους ότι το Θεϊκό Σχέδιο ήδη πραγματοποιήθηκε. Τώρα το μόνο που μένει είναι να αναγνωρίσουμε ότι το Θεϊκό Σχέδιο ήδη πραγματοποιήθηκε. Ο Μέισου-Σάμα το αναγνώρισε. Πίστευε απόλυτα ότι το Θεϊκό Σχέδιο ήδη είχε πραγματοποιηθεί στον Παράδεισο. Για αυτό, στην εποχή της ίδρυσης της θρησκείας μας το 1935, ο Μέισου-Σάμα μας είπε με απόλυτη βεβαιότητα, ότι ένας Επίγειος Παράδεισος «θα κτιζόταν χωρίς καμία αμφιβολία… Ο Θεός το αποφάσισε πριν πολύ καιρό. Αυτό είναι γεγονός».

Η απόλυτη πίστη στον Θεό που είχε ο Μέισου-Σάμα δεν κλονίστηκε ποτέ στη ζωή του, και το 1954, μέσα στα βάσανα και τον πόνο από το εγκεφαλικό επεισόδιο, δήλωσε με άφθονη χαρά, ότι είχε «γεννηθεί ξανά» και ότι «ένας Μεσσίας είχε γεννηθεί» μέσα του. Νιώθω ότι πρέπει να ακολουθήσουμε τα βήματα του Μέισου-Σάμα, να πιστεύουμε ότι το Θεϊκό Σχέδιο ήδη πραγματοποιήθηκε και να υπηρετούμε τον Θεό με απόλυτη εμπιστοσύνη. Η πίστη μας στον Θεό δεν δοκιμάζεται μέσα από μεγάλα πράγματα. Αντίθετα, δοκιμάζεται μέσα από τα απλά καθημερινά γεγονότα.

Στη ζωή μας νιώθουμε διάφορες συγκινήσεις, όπως ανησυχία, οργή, θλίψη και χαρά, που προκαλούνται από προσωπικά μας θέματα –θέματα που σχετίζονται ιδιαίτερα με την υγεία, την εργασία, την οικογένεια και τις σχέσεις. Δυστυχώς, έχουμε την τάση να αντιμετωπίζουμε αυτά τα θέματα ως προσωπικά, χωρίς να αναγνωρίζουμε τη σχέση τους με την ευγενή προσπάθεια της κατασκευής του Επίγειου Παράδεισου. Έχουμε την τάση να τα έχουμε ανάγκη σαν θέματα της ρουτίνας που πρέπει να κρατάμε μέσα στην καρδιά μας. Αλλά θα ήθελα να γνωρίζετε ότι, μέσα από τα θέματα της ρουτίνας, δηλαδή, μέσα στα φαινομενικά ασήμαντα πράγματα, ο Θεός αναπτύσσει το ένδοξο Σχέδιο της αιώνιας Δημιουργίας. Τα προσωπικά θέματα δεν είναι ασήμαντα, αφού σχετίζονται με τη σωτηρία της ανθρωπότητας.

Ο Θεός ήδη συγχώρεσε όλα τα αμαρτήματα, αυτά του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος. Εκείνος ήδη έφερε τη σωτηρία σε όλα. Επειδή είμαστε συνδεδεμένοι με το ιερό όνομα Μεσσίας, το οποίο είναι ενωμένο με τον Μέισου-Σάμα, ο Θεός μας θεωρεί ως άτομα που έχουν συγχωρεθεί και σωθεί. Κάνοντάς μας να αντιμετωπίσουμε διάφορες δυσκολίες και προβλήματα στη ζωή μας, ο Θεός προσπαθεί να μας αφήσει να καταλάβουμε για ποια αμαρτήματα συγχωρεθήκαμε και από τι σωθήκαμε.

Όταν εμφανίζεται μια δυσκολία ή πρόβλημα στην προσωπική μας ζωή, είναι σημάδι ότι ο Θεός ήδη έδωσε τη συγχώρεση και τη σωτηρία για αυτή την κατάσταση. Με αυτό τον τρόπο, ο Θεός δεν προσπαθεί να μας κάνει να υποφέρουμε ή να μας κρίνει, ούτε να μας τιμωρήσει. Ο Θεός θέλει να καταλάβουμε ότι Εκείνος μας συγχώρεσε για αυτό και συγχώρεσε τους άλλους – όλη την ανθρωπότητα – που επίσης βρέθηκαν σε παρόμοιες καταστάσεις. Ο Θεός «βάζει τέλος» στην άγνοια μας για τον τρόπο ζωής που ακολουθούσαμε μέχρι τώρα. Το να βρεθούμε μέσα σε ένα πρόβλημα είναι σημάδι ότι η αγάπη του Θεού έφτασε σε εμάς και σε όλη την ανθρωπότητα.

Πιστεύω ότι πρέπει να ανταποδώσουμε αυτή την αγάπη του Θεού με συγκεκριμένο τρόπο. Για αυτό, όταν βρεθείτε αντιμέτωποι με οποιοδήποτε είδος δυσκολίας ή προβλήματος στην προσωπική σας ζωή και νιώθετε αγχωμένοι για την κατάσταση αυτή, σας συμβουλεύω να πείτε προφορικά ή νοερά, τα εξής λόγια: «Θεέ μου, τώρα καταλαβαίνω τι είναι αυτό – το πρόβλημα που βιώνω – είναι ακριβώς η κατάσταση από την οποία όλη η ανθρωπότητα, όλοι οι πρόγονοι και εγώ σωθήκαμε, και είναι ακριβώς η αμαρτία από την οποία Εσύ Κύριε μας συγχώρεσες. Μαζί με όλη την ανθρωπότητα και όλους τους προγόνους, Σε ευχαριστώ στο όνομα του Μεσσία».

Λίγο πριν είπα ότι, από την πλευρά του Θεού, το Θεϊκό Σχέδιο ήδη πραγματοποιήθηκε. Το να πούμε αυτά τα λόγια σημαίνει ότι τώρα το Θεϊκό Σχέδιο θα πραγματοποιηθεί και από εσάς. Θα χαρώ πολύ αν προσπαθείτε να λέτε αυτά τα λόγια καθημερινά. Ο Θεός επιθυμεί να επικοινωνεί μαζί μας. Θέλει να δεχτεί όλους στον Παράδεισό Του, να μιλάει άμεσα μαζί μας και να μας ανατρέφει και να μας εκπαιδεύει για να γίνουμε παιδιά Του.

Για να μπορέσουμε να επικοινωνούμε με τον Θεό, χρειαζόμαστε «λέξεις» για να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας. Εμείς χρησιμοποιούμε λέξεις στην επικοινωνία με άλλους ανθρώπους, και είναι δύσκολο να φανταστούμε άλλες χρήσεις για τις λέξεις αυτές. Αλλά ο Θεός δημιούργησε όλες τις λέξεις για να επικοινωνήσει μαζί μας και για να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο κάλεσμά Του.

Μια μέρα, ο Μέισου-Σάμα δημιούργησε μια καλλιγραφία που γράφει:

«Η δύναμη των λέξεων ανήκει στον Θεό»

Όταν βλέπω αυτή την καλλιγραφία, νιώθω πάντα ότι ο Μέισου-Σάμα προσπαθεί να μας διδάσκει ότι ο Θεός δημιούργησε όλες τις λέξεις και ότι αυτές βρίσκονται κάτω από την κυριαρχία Του. Εμείς προσευχόμαστε στον Θεό σε καθημερινές δεήσεις, στο σπίτι ή στην Εκκλησία ή συζητάμε με τον Θεό και με τον Μέισου-Σάμα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αλλά αυτό που δεν πρέπει να ξεχάσουμε είναι ότι χωρίς την άδεια του Θεού, ποτέ δεν θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε και να προφέρουμε  λέξεις. Χωρίς τη συγχώρεση του Θεού, δεν θα μπορούσαμε να προσευχόμαστε σε Εκείνον και στον Μέισου-Σάμα, ούτε να σχηματίζουμε σκέψεις στο νου μας. Ενθυμούμενοι πάντα ότι βρισκόμαστε υπό τη συγχώρεση του Θεού, ας προσπαθήσουμε να κατευθύνουμε τις καρδιές μας σε Εκείνον και να επικοινωνήσουμε μαζί Του.

Όταν ακούμε εκφράσεις όπως «το Θεϊκό Έργο του Μέισου-Σάμα», υποθέτω ότι φανταζόμαστε κάτι όπως το να καθοδηγούμε κάποιον στο Κέντρο Τζορέι, να μιλάμε για τον Μέισου-Σάμα σε κάποιον που δεν γνωρίζει την πίστη μας ή να δίνουμε Τζορέι σε κάποιον που δεν είναι μέλος. Βέβαια, αυτοί είναι σημαντικοί τρόποι να υπηρετεί κανείς στο Θεϊκό Έργο. Αλλά θα ήθελα να ξέρετε ότι υπάρχει και ένας άλλος τρόπος να υπηρετεί κανείς στο Θεϊκό Έργο του Μέισου-Σάμα, και σήμερα θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Καταρχήν, επιτρέψτε μου να τονίσω άλλη μια φορά, ότι ο Θεός είναι ο απόλυτος δημιουργός των πάντων. Δεν υπάρχει τίποτα στη Γη ή σε όλο το Σύμπαν που δεν έχει δημιουργηθεί από τον Θεό. Πράγματα αόρατα, όπως ο νους, η συνείδηση ή η αντίληψη του «εγώ», είναι επίσης δημιουργίες του Θεού. Παρόλο που νομίζουμε ότι μπορούμε να χρησιμοποιούμε το νου μας όπως θέλουμε, αυτός ανήκει στον Θεό και βρίσκεται υπό την κυριαρχία Του.

Ο Θεός χρησιμοποιεί τους νόες μας όπως Εκείνος επιθυμεί –κάνοντάς μας να νιώθουμε και να βιώνουμε κάθε είδους συναίσθημα κατά τη διάρκεια της ζωής μας: θλίψη, οργή, ανησυχία και ούτω καθεξής. Η αιτία αυτού, δηλαδή, η αιτία του να νιώθουμε διάφορες συγκινήσεις στη ζωή μας, είναι απλή: ο Θεός, που ζει στο κέντρο των δικών μας συνειδήσεων, αναπτύσσει στον Παράδεισό Του το Θεϊκό Του Σχέδιο – όλης της ανθρωπότητας και όλων των προγόνων – μέσα από τους νόες μας σαν να ήταν ο δικός Του Νους.

Όπως πάντα λέω, ο Θεός ήδη έσωσε όλη την ανθρωπότητα και όλους τους προγόνους, και μας απελευθέρωσε από το βάρος των αμαρτιών μας. Αυτή ήταν η πρώτη φάση του Σχεδίου της Δημιουργίας. Η δεύτερη φάση αποτελείται από το να δεχτεί όλους τους ανθρώπους στον Παράδεισό Του, να τους αναθρέφει και να τους εκπαιδεύει για να γίνουν παιδιά Του. Για να πραγματοποιήσει τη δεύτερη φάση του Σχεδίου της Δημιουργίας, ο Θεός μας χρησιμοποιεί – χρησιμοποιεί τους νόες μας.

Για αυτό, δεν πρέπει ποτέ να αρνούμαστε ή να απορρίπτουμε αυτά που αισθανόμαστε ή σκεφτόμαστε με τους νόες μας. Ανεξάρτητα από το πόσο αρνητικά ή καταστρεπτικά μπορεί να είναι τα συναισθήματα ή οι σκέψεις μας, ο Θεός είναι Αυτός που μας κάνει να τα βιώνουμε για να μπορέσει να μας δεχτεί στον Παράδεισό Του.

Θα ήθελα να ξέρετε, ότι το να παραδώσετε όλα όσα νιώθετε ή σκέπτεστε στα χέρια του Θεού μέσω του Μέισου-Σάμα, είναι από μόνο του, ένας πολύ σημαντικός τρόπος υπηρεσίας στο Θεϊκό Έργο του Μέισου-Σάμα. Πραγματικά, θα έλεγα ότι αυτός είναι ένας τελείως διαφορετικός τρόπος να υπηρετήσετε, σε μια εντελώς νέα φάση του Θεϊκού Έργου – τη δεύτερη φάση του Θεϊκού Σχεδίου της Δημιουργίας.

Αν οποιοσδήποτε από εσάς επιθυμεί να υπηρετεί σε αυτή τη νέα φάση της Δημιουργίας, προτείνω να απευθυνθεί με την καρδιά του στον Θεό και να του πει κάτι σαν και αυτό: «Στο όνομα του Μεσσία, που είναι ενωμένος με τον Μέισου-Σάμα, ευχαριστώ τον Θεό που συγχωρεί όλες τις αμαρτίες μου και όλες τις αμαρτίες της ανθρωπότητας και μας δέχεται όλους στον Παράδεισό Του. Πιστεύω στη σωτηρία από τον Θεό. Θεέ μου, αν είναι η θέλησή Σου, παρακαλώ να δεχτείς αυτά τα συναισθήματα και τις σκέψεις που ήρθαν στο μυαλό μου. Αυτή τη στιγμή τα παραδίδω στον Θεό μέσω του Μέισου-Σάμα».

Ο Παράδεισος ήδη ανανεώθηκε. Μετά τη Μετάβαση από τη Νύχτα στην Ημέρα, ο Παράδεισος που υπάρχει στο κεντρικό σημείο της νόησης μας έχει ήδη γίνει ένας νέος Παράδεισος. Όλοι συγχωρεθήκαμε, όλοι σωθήκαμε, όλοι είμαστε καλοδεχούμενοι στο νέο Παράδεισο.

Δεν είμαστε πια αυτοί που ήμασταν. Ανανεωθήκαμε, τυλιγμένοι στη δόξα του νέου Παραδείσου, και τώρα ο Θεός μας ανατρέφει και μας εκπαιδεύει για να γίνουμε παιδιά Του. Δεν χρειάζεται πια να κρύψουμε τις αδυναμίες και τα ελαττώματά μας. Τα αρνητικά συναισθήματα δεν έχουν νόημα πια. Όταν υποφέρουμε βλέποντας τις αδυναμίες ή τα αρνητικά μας συναισθήματα, ο Μέισου-Σάμα μας λέει ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε στην επόμενη νέα φάση.

Σήμερα είναι η μέρα της Αρχής της Άνοιξης. Με την ευκαιρία αυτή, ας «βάλουμε τέλος» στον τρόπο ζωής που ζούσαμε και ας αρχίσουμε μια ζωή εντελώς διαφορετική, πιστεύοντας στο νέο Παράδεισο που λάμπει ένδοξα μέσα στον καθένα μας.

Στο όνομα του Μεσσία, που είναι ενωμένος με τον Μέισου-Σάμα, εγώ, μαζί με όλη την ανθρωπότητα, όλους τους προγόνους και όλα τα παιδιά που πρόκειται να γεννηθούν στη Γη, θα ήθελα να δοξάσουμε τον Θεό που κυβερνάει όλη τη Δημιουργία και πραγματοποιεί όλα τα πράγματα.

 

Ευχαριστώ πολύ.

You may also like