Δέηση της Αρχής της Άνοιξης 2018

Δέηση της Αρχής της Άνοιξης 2018

Μήνυμα του Κιόσου-Σάμα

Δέηση της Αρχής της Άνοιξης 2018

4 Φεβρουαρίου

Με βαθύ σεβασμό και φόβο του Θεού, σας λέω ότι ο Θεός είναι Ένας. Ο Θεός είναι ο Δημιουργός των πάντων. Ποιο μπορεί να είναι το μέρος όπου ο Θεός αναπτύσσει το έργο της Δημιουργίας; Χωρίς καμία αμφιβολία, αυτό το μέρος είναι το εσωτερικό του καθενός μας. Συνεπώς, αν θέλουμε να απευθυνθούμε στον Θεό, τον Δημιουργό μας, θα πρέπει να το κάνουμε με τα εξής λόγια: «Ο Κύριος είναι Αυτός που πραγματικά αναπτύσσει το έργο της δημιουργίας μέσα μου».

Ο Μέισου-Σάμα έγραψε μερικά ποιήματα. Πιστεύω ότι το έκανε για να αντιληφθούμε ότι ο Θεός εργάζεται μέσα στον καθένα μας. Ας διαβάσουμε το εξής ποίημα:

Ανοίξτε τα μάτια!

Κοιτάξτε και αντιληφθείτε!

Μπορείτε να δείτε τη δημιουργική δύναμη του Θεού

ενεργώντας πίσω από δυνάμεις φαινομενικά καταστροφικές;

Ο Μέισου-Σάμα μας διδάσκει ότι ακόμα και αν νιώθουμε τις καρδιές μας σαν να κυριαρχούνται από καταστροφικές δυνάμεις, πρέπει να αναγνωρίσουμε, μέσα από αυτό το συναίσθημα, ότι ο Θεός εργάζεται μέσα μας για να κάνει να προοδεύει το Θεϊκό Του Έργο. Οι καρδιές μας δεν κυβερνώνται από αυτές τις καταστροφικές δυνάμεις, αλλά πάντα κυριαρχούνται και γεμίζουν από τη δοξασμένη δύναμη του Θεού.

Ας διαβάσουμε άλλο ποίημα του Μέισου-Σάμα:

Όπως ο Ήλιος,
Το φως της σωτηρίας, που ονομάζεται Μεσσίας,
αναδύεται.
Αυτό το φως εισχωρεί στα σκοτάδια
και διασκορπίζει εντελώς τα μαύρα σύννεφα!

Ο Μέισου-Σάμα μας λέει ότι, ακόμα και αν το σκοτάδι καλύπτει τις καρδιές μας, έχουμε ένα «πνευματικό σώμα» -το αληθινό μας «εγώ»- μέσα μας. Εκείνος θέλει να γνωρίζουμε ότι αυτό το πνευματικό σώμα, που ονομάζεται Μεσσίας, είναι το φως της σωτηρίας που έχει τη δύναμη να νικήσει το σκοτάδι.

Ο Μέισου-Σάμα μας διδάσκει ότι η ανώτερη δύναμη της σωτηρίας προέρχεται από το όνομα Μεσσίας και μέσα από αυτό το ιερό όνομα ο Θεός προωθεί το μεγάλο Του έργο της σωτηρίας.

Στον Παράδεισο, δηλαδή στον κόσμο μας της αρχής, δόθηκε στον καθένα μας, χωρίς εξαίρεση, αυτή η θεϊκή δύναμη, που είναι ενωμένη με το ιερό όνομα Μεσσίας. Ο Θεός μας έδωσε αυτή τη δύναμη, δηλαδή το όνομα Μεσσίας, για να σώσει όλα και όλους.

Ωστόσο, ξεχάσαμε για πολύ καιρό ότι ο Θεός μας τα έδωσε όλα στον Παράδεισο. Χρησιμοποιήσαμε τη θεϊκή δύναμη σαν να ήταν δικιά μας. Ας μετανοήσουμε για αυτό. Ας γυρίσουμε στον Παράδεισο που υπάρχει μέσα μας και ας επιστρέψουμε όλη αυτή τη δύναμη στον Θεό, γιατί Αυτός είναι η πηγή της κάθε δύναμης.

Η δύναμη του Θεού στον Παράδεισο μπορεί να συγχωρεί, να σώσει και να μας κάνει να γεννηθούμε ξανά ως αιώνια παιδιά Tου. Ακόμα δεν είμαστε παιδιά του Θεού. Πρέπει να γεννηθούμε άλλη μια φορά για να γίνουμε παιδιά του Θεού. Σε αυτή την περίοδο της Αρχής της Άνοιξης, ας υπηρετούμε τον Θεό με ανανεωμένο νου και ψυχή, και ας υπηρετούμε τη δύναμη του Θεού που είναι ένα με το όνομα Μεσσίας.

Η χάρη του Θεού να είναι μαζί με όλους μας.

Στο όνομα του Μεσσία, που είναι ένα με τον Μέισου-Σάμα, παραδίδομαι ψυχή τε και σώματι στον Θεό.

You may also like