Τι είναι το Τζορέι

Τι είναι το Τζορέι

Τι είναι το Τζορέι

Ένας νέος τρόπος ζωής για τον 21ο αιώνα

johreifluxo03

 

Τι είναι το Τζορέι Το Τζορέι είναι μια μέθοδος διοχέτευσης πνευματικής ενέργειας (Θεϊκό Φως) που εξαγνίζει, ενδυναμώνει το πνευματικό σώμα και καθαρίζει το υλικό. Αυτό το Φως είναι ικανό να μετατρέψει την πνευματική και υλική δυσαρμονία σε αρμονία.

Όταν οι σκέψεις, τα λόγια και ο πράξεις του ανθρώπου έρχονται σε αντίθεση με την αληθινή αλτρουιστική και πνευματική φύση του, συσσωρεύει μιάσματα στο πνεύμα και τοξίνες στο σώμα του. Έτσι προκαλούνται ασθένειες, συγκρούσεις και οικονομικές δυσκολίες.

Το Τζορέι αφυπνίζει και καθαρίζει την αληθινή Θεία Φύση του ανθρώπου, αποκαθιστώντας την πρωταρχική ισορροπία.

Ως εκ τούτου, μπορούμε να πούμε ότι το Τζορέι είναι μια μέθοδος για τη δημιουργία ευτυχισμένων ανθρώπων και κατά επέκταση μιας ευτυχισμένης κοινωνίας.

Ποια είναι τα οφέλη του Τζορέι:

* Μας καθιστά υγιείς πνευματικά και σωματικά. Ενισχύει την ανοσοποιητική ισχύ του οργανισμού, βελτιώνοντας τη φυσική του ικανότητα για ανάρρωση.

* Γινόμαστε πιο γαλήνιοι και δημιουργικοί.

* Μας δίνει τη δυνατότητα να αναγνωρίσουμε και να κατανοήσουμε καλύτερα τις ευκαιρίες που μας παρουσιάζονται, καλλιεργώντας μέσα μας το αίσθημα της ευγνωμοσύνης. Έτσι, δημιουργούνται συνθήκες ευημερίας στη ζωή μας.

* Αφυπνίζει τον άνθρωπο σε σχέση με την ύπαρξη του Δημιουργού και της Θεϊκής σπίθας που υπάρχει στον καθένα μας.

* Μας ενισχύει ώστε να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε με ευκολία τις προκλήσεις της ζωής.

* Αυξάνει την αντίληψη-ευφυΐα μας και ενδυναμώνει την προσωπικότητα μας.

* Επεκτείνει την αύρα μας, προστατεύοντάς μας από κακοτυχίες.

* Ενισχύει το αίσθημα της ευγνωμοσύνης και του αλτρουισμού.

* Μας βοηθά να εκδηλώσουμε τον παράδεισο μέσα μας, στο στενό μας περιβάλλον και στην κοινωνία γενικότερα. Έτσι συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός ρεύματος ευτυχίας.

* Μας συντονίζει με την υψηλή πνευματική συχνότητα που έχει αρχίσει να επικρατεί στη Γη.

Πως δρα το Τζορέι;

Το άτομο που είναι καταρτισμένο και έχει την άδεια να διοχετεύει Τζορέι, ως κανάλι του Θεϊκού Φωτός, μεταδίδει πνευματική ενέργεια στον συνάνθρωπό του μέσω των χεριών.

Το Φως του Τζορέι ενεργεί στο πνεύμα και αντανακλάται στο σώμα φέρνοντας πνευματική, ψυχολογική και σωματική ευεξία

Κάθε άτομο μπορεί να χρησιμεύσει ως κανάλι του Θεϊκού Φωτός. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχει την πρόθεση να κάνει τον εαυτό του και τους συνανθρώπους του ευτυχισμένους. Εφόσον έχει δει αποτελέσματα με το Τζορέι, μπορεί να κάνει το Σεμινάριο Προετοιμασίας για Νέα Μέλη.

 

 

Διαβάστε αναλυτικότερα τι είναι το Τζορέι εδώ

 __